Danmark, av byens, stiftets og nordlandernes producter
Klikk først på varenavn for å velge dem, deretter på
Nr. | Navn | Forklaringer |
---|---|---|
1 | Bjelker | |
2 | Bord | |
3 | Brisling | |
4 | Brosme | |
5 | Brød | |
6 | Båter | |
7 | Fiskevare, titling | lokalhistoriewiki.no |
8 | Flyndre | |
9 | Hasselnøtter | |
10 | Hjortetakk | |
11 | Jern, stangjern | |
12 | Kjøtt | |
13 | Klippfisk | |
14 | Krutt | |
15 | Kvernsteiner | |
16 | Laks, røkt | |
17 | Laksebuker | |
18 | Lange | ordnet.dk |
19 | Lange, tørket | |
20 | Lys, talglys | |
21 | Makrell | |
22 | Multegrøt | |
23 | Multer | |
24 | Nakker | ordnet.dk |
25 | Ost | |
26 | Rekling | lokalhistoriewiki.no ordnet.dk |
27 | Sei | |
28 | Sild | |
29 | Skinn, bukkeskinn | |
30 | Skinn, får | |
31 | Skinn, geiteskinn | |
32 | Skinn, kalv | |
33 | Skinn, kalv, uberedt | |
34 | Skinn, lam | |
35 | Skinn, mår | |
36 | Skinn, reinsdyrskinn | |
37 | Skinn, reveskinn | |
38 | Smør | |
39 | Svellinger | lokalhistoriewiki.no |
40 | Talg | |
41 | Torsk | |
42 | Tran | |
43 | Tran, Grønlandstran | |
44 | Tyttebær | |
45 | Tønnebånd | |
46 | Tørrfisk | |
47 | Ved | |
48 | Østers |